luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportAntrenorul principal al CSM Unirea Alba Iulia, Stelian Gherman, demis din funcție....

Antrenorul principal al CSM Unirea Alba Iulia, Stelian Gherman, demis din funcție. Cine îl va înlocui

Date:

Știri relevante

spot_img

Într-un anunț surprinzător, CSM Unirea Alba Iulia a decis rezilierea contractului de activitate sportivă cu antrenorul principal, Stelian Gherman. Această decizie va intra în vigoare începând cu data de 1 octombrie 2023.

CSM Unirea Alba Iulia a luat o decizie surprinzătoare în urma înfrângerii decisive de la Bistrița, unde scorul a fost de 1-6.

Antrenorul principal al CSM Unirea Alba Iulia, Stelian Gherman, demis din funcție

Această înfrângere s-a dovedit a fi punctul de cotitură, determinând clubul să se despartă de antrenorul principal, Stelian Gherman.

Clubul se pregătește pentru o nouă etapă și va anunța în curând cine îi va prelua locul lui Gherman în postura de antrenor principal.

“CSM Unirea Alba Iulia anunță suporterii echipei de fotbal că a reziliat de comun acord contractul de activitate sportivă cu antrenorul principal, domnul Stelian Gherman, începând cu data de 1 octombrie 2023.

Citește și: DSVSA Alba va controla procesatorii, comercianții și importatorii în vederea utilizării ilegale a substanţelor psihoactive în produsele alimentare

Până la numirea noului antrenor principal, de pregătirea echipei se va ocupa Cosmin Corovei, ajutat de Marcel Rusu, Mircea Oprea și Petre Clep. Clubul nostru mulțumește domnului Stelian Gherman pentru activitatea desfășurată la echipă și îi dorește succes în activitatea viitoare!”, au transmis reprezentanții CSM Unirea Alba Iulia pe pagina de Facebook.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut