miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieCu cât va crește valoarea tichetelor de masă de la 1 ianuarie...

Cu cât va crește valoarea tichetelor de masă de la 1 ianuarie 2024? Sunt bugetarii care nu le mai primesc

Date:

Știri relevante

spot_img

Valoarea tichetelor de masă va crește de la 1 ianuarie cu 5 lei, ceea ce înseamnă în medie o creștere cu 100 lei pe lună. Dar, cei care câștigă peste 8.000 de lei pe lună nu mai primesc tichete deloc.

Valoarea tichetelor de masă crește cu 5 lei pe fiecare zi. Cum românii muncesc minim 20 de zile pe lună, ei vor primi 100 de lei în plus în total pentru tichete de masă.

Cu cât va crește valoarea tichetelor de masă de la 1 ianuarie 2024?

Românii care câștigă 8.000 de lei pe lună nu mai primesc tichete. O analiză Newsweek România arată că peste 8.000 de lei primesc cei cu funcție de conducere, cum ar fi șefii de birou. Ca să vă faceți o idee, 8.000 de lei primesc consilierii din diverse ministere.

Marcel Ciolacu a confirmat creșterea voucherelor

„La orice venit se plătește CASS. Nimeni nu va pierde, știți foarte bine că s-au mărit de la 30 la 35 de lei și urmează de la 1 ianuarie să crească la 40 de lei”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

El a anunțat că nu se vor mai da în sistemul bugetar tichete de masă pentru cei care au venituri de peste 8.000 de lei net”.

„Marea problemă în cazul acestora este că la emitere se percepe un comision de 3%, la colectarea lor se percepe 3%, iar cele necheltuite devin profit al companiilor de tichete. Eu cred că acest lucru este total incorect. Mi se par niște comisioane mult prea mari. Aceste comisioane se reflectă în prețurile alimentelor. Iar soluția este să stăm la masă și să hotărâm. Urmează să facem asta astăzi”, a conchis premierul Marcel Ciolacu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut