joi, februarie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCurtea de Apel Alba Iulia a amânat judecarea contestației unui inculpat în...

Curtea de Apel Alba Iulia a amânat judecarea contestației unui inculpat în “Dosarul jafului de la Sibiu”. Ce urmează

Date:

Știri relevante

spot_img

Curtea de Apel Alba Iulia a decis amânarea procesului pentru unul dintre suspecții în cazul crimei din Sibiu, stabilind un nou termen pentru data de 6 decembrie.

Suspectul nu s-a prezentat la audiere, motiv pentru care instanța a decis amânarea și a cerut sprijinul autorităților judiciare din Marea Britanie pentru a organiza o posibilă videoconferință sau judecare în lipsă.

Curtea de Apel Alba Iulia a amânat judecarea contestației unui inculpat în “Dosarul jafului de la Sibiu”

Marți, 28.11.2023 pe rolul Curții de Apel Alba Iulia s-a aflat judecarea contestației formulată de inculpatul M.M.C. prin avocat ales împotriva încheierii penale nr. 105/19.11.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, în dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul jafului de la Sibiu” , prin care a dispus arestarea preventivă în lipsă a celor 3 inculpați acuzați de săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

Citește și: Un șofer din Blaj a refuzat testarea cu etilotestul, după ce a provocat un accident. Este cercetat de polițiști

Având în vedere că, potrivit informaţiilor primite la dosarul cauzei, inculpatul contestator M.M.C. a fost identificat şi încarcerat pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii iar potrivit prevederilor legale prezenţa acestuia este obligatorie, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea judecării contestaţiei pentru data de 06.12.2023, pentru când se emite cerere de asistenţă internaţională către autorităţile judiciare din Marea Britanie în vederea obţinerii eventualului acord pentru videoconferinţă şi de realizare a videoconferinţei sau a acordului de judecare în lipsă în prezenta apărătorului ales.

Potrivit informațiilor existente la dosarul cauzei inculpații M.M.C. și G.L. au fost identificați și arestați în baza mandatului european de arestare, procedura de predare a acestora fiind în curs de desfășurare.

Ce s-a întâmplat în casa din Sibiu a lui Adrian Kreiner?

Reamintim că incidentul violent a avut loc în locuința afaceristului Adrian Kreiner, unde trei indivizi l-au agresat și jefuit. Aceștia ar fi furat ceasuri evaluate la 200.000 de euro.

Citește și: “Baia populară” din Sebeș se va transforma în centru multifuncțional pentru comunitate. Finanțare de peste 6 milioane de lei

În momentul atacului, în casă se aflau și iubita și fiica omului de afaceri.

Fiica acestuia a fost agresată și amenințată cu un pistol pentru a dezvălui locul în care se aflau banii.

Din păcate, Adrian Kreiner a decedat ulterior la spital din cauza rănilor suferite în urma agresiunii.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut