marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieEchipa de fotbal U18 a Colegiului Militar din Alba s-a calificat la...

Echipa de fotbal U18 a Colegiului Militar din Alba s-a calificat la faza județeană a ONSS. A obținut trei victorii consecutive

Date:

Știri relevante

spot_img

Echipa de fotbal U18 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a obținut trei victorii consecutive, calificându-se la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Echipa U16 a înregistrat și ea rezultate promițătoare în etapele locale, pregătindu-se pentru performanțe viitoare.

“Cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate, echipa de fotbal U18 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” s-a calificat la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Echipa de fotbal U18 a Colegiului Militar din Alba s-a calificat la faza județeană a ONSS

În etapa locală a competiției, fotbaliștii antrenați de profesor Florin Grozav s-au impus cu scorul de 1 – 0 în fața echipei Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și cu 4 – 2 în fața echipei Liceului Teoretic Teiuș.

În etapa inter-locală, elevii colegiului militar au câștigat cu 4 – 2 partida disputată cu echipa Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni, victorie ce le-a adus calificarea în etapa județeană a ONSS, în care vor întâlni câștigătoarele celorlalte grupe.

Citește și: Chipul lui David Popovici, pictat pe un bloc de 9 etaje din capitală! Reacția sportivului: “Iubesc România”

Căpitanul echipei U18, formată din sportivi din clasele a XI-a și a XII, elev sergent Alexandru Ilca, a vorbit conform sursei despre această performanță și a afirmat că:

“Motivația a fost cheia succesului pentru aceste victorii. Am abordat fiecare meci cu seriozitate și disciplină, dedicându-ne la maximum în timpul jocului. Suntem mândri de obținerea celor trei victorii și sunt sigur că vom continua la fel și în meciurile următoare”.

Din echipa U18 fac parte jucătorii: elev sergent major Cosmin Precup, elevii sergent Alexandru Ilca, Ștefan Mocanu, David Nicoară și George Pletea și elevii caporal Mario Vale, Denis Șimonca, Robert Bloj, Raul Strîmbu, Tudor Hada, Ștefan Pripon și Luca Florea.

În aceeași competiție, echipa U16, formată din jucători din clasele a IX-a și a X-a a reușit două victorii în etapa locală, 4 – 0 cu Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia și 7 – 0 cu Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia, dar a pierdut în etapa inter-locală cu 2 – 3 în fața echipei Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni.

Citește și: Părintele Valer Boca, a trecut la cele veșnice! A slujit timp de 38 de ani în parohia Vințu de Jos

Evoluția foarte bună a echipei, din care fac parte șase elevi din clasa a IX-a, garantează obținerea unor rezultate promițătoare pe viitor.

Din echipa U16 fac parte elevii fruntaș Vlad Almășan, Tudor Aștilean, Bogdan Hada, Nicolas Husea, Adrian Ionescu, Mihai Pășculeț, Tudor Răcășan, David Scrob și Marius Tudor și elevii Andrei Ardelean, Bogdan Erdei, Erik Kiss, Francesco Jipa, Ioan Cosma, Filip Farcaș. Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute și mult succes în competițiile viitoare!”, au scris reprezentanții colegiului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut