miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Ziua Pompierilor din România, celebrată de ISU Alba. Se împlinesc 175...

FOTO Ziua Pompierilor din România, celebrată de ISU Alba. Se împlinesc 175 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii

Date:

Știri relevante

spot_img

Cu o însemnătate aparte, Ziua Pompierilor din România a fost sărbătorită de ISU Alba într-un mod deosebit. Evenimentul a inclus și avansarea a șase pompieri în gradul următor.

Ziua Pompierilor din România, celebrată de ISU Alba

“13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România

La comemorarea celor 175 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, zi cu o însemnătate aparte, marcată cu sacrificiu, curaj și devotament a pompierilor, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba am celebrat Ziua Pompierilor din România.

Cu prilejul acestui eveniment deosebit, șase colegi au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru îndeplinirea în mod deosebit a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă a ofițerilor și subofițerilor din Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și a unităților subordonate.

Citește și: Zeci de garaje din Alba Iulia vor fi demolate! În locul lor, Primăria va amenaja noi locuri de parcare

De asemenea, după finalizarea ceremonialului militar, a avut loc prezentarea elementelor de tehnică noi, recent intrate în dotarea ISU Alba, achiziționate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Vă mulțumim tuturor celor ne-ați trimis un gând bun în această zi deosebită pentru pompierii militari”, au transmis reprezentanții ISU Alba pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut