joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațiePopa Vlad, elevul albaiulian care a câștigat medalia de argint la Olimpiada...

Popa Vlad, elevul albaiulian care a câștigat medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică. Au participat sute de elevi

Date:

Știri relevante

spot_img

Popa Vlad Petru este elevul albaiulian care a câștigat medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică. Pe clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Vlad a performat la ONF după ce s-a „luptat” cu sute de elevi.

În perioada 21-26 aprilie 2024 s-a desfășurat, la Brașov, Etapa Națională a Olimpiadei de Fizică (ONF), competiție la care au participat cei mai buni 460 de elevi reprezentând diferite județe ale țării.

Popa Vlad, elevul albaiulian care a câștigat medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică

„Felicitări elevului Popa Vlad Petru din clasa a VIII-a C de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia și doamnei profesor Constantin Adriana, pentru obținerea medaliei de argint în cadrul Olimpiadei Naționale de Fizică – Brașov 2024!

Citește și: VIDEO Sportiva albaiuliancă Mihaela Mih-Dehelean, campioană balcanică la Culturism și Fitness. E cea mai mare performanță din carieră: „Am crezut atunci când alții poate s-ar fi îndoit”

Suntem mândri de performanța voastră! Mult succes în continuare”, au transmis reprezentanții instituției de învățămțânt.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut