marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăTimp liber - EvenimenteAlba Iulia găzduiește Gala Studenților: Premii, recompense și un concert N&D pentru...

Alba Iulia găzduiește Gala Studenților: Premii, recompense și un concert N&D pentru tinerii implicați în comunitate

Date:

Știri relevante

spot_img

Primăria Alba Iulia și Casa de Cultură a Studenților organizează Gala Studenților vineri, 17 noiembrie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților. Evenimentul va premia studenții implicați în organizații studențești și proiecte comunitare, urmat de un concert N & D.

Într-un efort de a celebra și recunoaște implicarea activă a studenților în comunitatea locală, Primăria Municipiului Alba Iulia și Casa de Cultură a Studenților organizează, vineri, 17 noiembrie 2023, Gala Studenților.

Alba Iulia găzduiește Gala Studenților

“Primăria Municipiului Alba Iulia și Casa de Cultură a Studenților (CCS) organizează vineri, 17 noiembrie 2023, ora 18.00, în sala de spectacole a CCS, cea de-a doua ediție a Galei Studenților. Evenimentul este realizat cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților, având sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în cadrul Anului European al Competențelor.

În cadrul Galei vor fi premiați, alături de asociațiile studențești din care provin, studenții cei mai implicați în organizațiile lor, în comunitate sau în proiecte ale generației lor, într-o acțiune prin care se dorește scoaterea la lumină și recunoașterea inițiativelor acestor tineri din comunitatea noastră.

Citește și: Părintele Valer Boca, a trecut la cele veșnice! A slujit timp de 38 de ani în parohia Vințu de Jos

Gala Studenților va fi urmată de un concert extraordinar N & D. Intrarea este liberă pentru întreg evenimentul.”, au anunțat reprezentanții municipiului Alba Iulia pe pagina de Facebook.

Afișul evenimentului – Foto: Facebook/Municipiul Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut