marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuTeiușFOTO Creativitate și talent la "Poezia Toamnei" din Teiuș: Expoziții, machete și...

FOTO Creativitate și talent la “Poezia Toamnei” din Teiuș: Expoziții, machete și creații literare de excepție, realizate de elevii teiușeni

Date:

Știri relevante

spot_img

Casa de Cultură din Teiuș a fost gazda unui eveniment impresionant intitulat “Poezia Toamnei.” Acest eveniment remarcabil s-a concentrat pe stimularea interesului tinerilor pentru poezie și artă, oferindu-le un context unic pentru a-și expune creațiile.

Casa de Cultura din Teiuș a găzduit un eveniment deosebit, care a adunat tineri talentați, poezia și arta într-un cadru de poveste.

Creativitate și talent la “Poezia Toamnei” din Teiuș

“Într-o ambianță de excepție, găzduită de primitoarea noastră Casa de Cultură, cu implicarea directă și eficientă a școlii teiușene s-a desfășurat proiectul educațional “Poezia toamnei”, un proiect complex ce a beneficiat de o jurizare de excepție în persoana distinselor doamne Angela Buruian, un artist plastic de renume și Carolina Baldea, poetă de mare sensibilitate!

Citește și: Ursoaică eutanasiată după ce a fost prinsă într-un gard de sârmă pe Valea Lupșii. Era o capcană pusă de oameni

O expoziție de machete și lucrări ale elevilor talentați, o poezie scrisă cu mult suflet de tinerele noastre sensibile, premii și diplome, o atmosferă încărcată de emoție, sfaturi de viață înțelepte, într-un cuvânt o acțiune reușită din toate punctele de vedere! Felicitări tuturor!”, au scris reprezentanții primăriei Teiuș pe pagina de Facebook.

Expoziții, machete și creații literare de excepție, realizate de elevii teiușeni – Foto: Facebook/Primăria Teiuș
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut