miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Două autospeciale, cu dotări de ultimă generație, au intrat în dotarea...

FOTO Două autospeciale, cu dotări de ultimă generație, au intrat în dotarea ISU Alba. Pompierii vor defila cu ele la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Date:

Știri relevante

spot_img

Două autospeciale, cu dotări de ultimă generație, au intrat în dotarea ISU Alba. Pompierii vor defila cu ele la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

Două autospeciale de intervenție cu dotări de ultimă generație au intrat de curând în dotarea Inspectoratului pentru situații de Urgență „Unirea” al județului Alba. Pompierii vor defila cu ele la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

Două autospeciale, cu dotări de ultimă generație, au intrat în dotarea ISU Alba

„Vă asteptăm în Cetatea din Municipiul Alba Iulia unde Punctul de Comandă Mobil și noua Autospecială de stingere cu apă și spumă de capacitate medie vor fi prezente la parada militară organizată cu prilejul aniversării zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

Aceste autospeciale noi de intervenție sunt achiziționate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Citește și: Performanță remarcabilă! Plutonierul Sicoe Sebastian, din cadrul ISU Alba, a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de Karate

Punctul de Comandă Mobil este format dintr-o suprastructură cu două încăperi: un compartiment de comandă și un compartiment operatori.

Compartimentul de comandă este un spațiu de lucru destinat prezentării situațiilor și luării deciziilor în teren, în cazul unor situații de urgență majoră.

Va putea găzdui 6-7 persoane deservite de încă o persoană cu rol de operator care să gestioneze situația de la locul producerii evenimentelor.

Autospecială ISU Alba – Foto: Facebook/ ISU Alba

Este echipat cu sisteme de comunicații moderne, care permite punerea în legătură audio a doi sau mai mulți interlocutori aflați pe oricare din sistemele TETRA, UHV, VHF, GSM, telefonie fixă și telefonie prin satelit precum și sistemul telefonic intern al Punctului de Comandă.

Citește și: FOTO ISU Alba a găzduit a treia ediție a cursului Incident Command System: Pregătire intensivă pentru ofițerii pompieri

Autospeciala pentru stingerea incendiilor cu capacitate de 4000l (A 4003) este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Acest tip de autospecială are capacitatea rezervorului de apă de 4.000 de litri și cu un rezervor de spumogen de 210 litri”, au anunțat reprezentanții ISU Alba într-o postare pe Facebook.

Autospecială ISU Alba – Foto: Facebook/ ISU Alba
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut