marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșFOTO Transformare spectaculoasă a Colegiului „Lucian Blaga” din Sebeș: 240 de elevi...

FOTO Transformare spectaculoasă a Colegiului „Lucian Blaga” din Sebeș: 240 de elevi vor beneficia de săli moderne și echipamente de top

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii Colegiului „Lucian Blaga” din Sebeș se întorc la școală în săli complet renovate și dotate cu tehnologie de ultimă generație, grație unui proiect de investiții susținut de Primăria Sebeș.

“Cei 240 de elevi care studiază în ciclul gimnazial la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș au fost întâmpinați, după scurta vacanță de toamnă, cu săli renovate, dotate cu mobilier nou și cu echipamente digitale de ultimă generație, destinate unui act educațional de înaltă calitate.

Transformarea spectaculoasă a Colegiului „Lucian Blaga” din Sebeș

Corpul de clădire B aparținând Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a făcut obiectul unui amplu proiect de investiții, alături de alte patru unități de învățământ din Sebeș, fiind inclus într-un program pentru care Primăria Municipiului Sebeș a obținut o finanțare nerambursabilă prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 13.

Lucrările au vizat reabilitarea termică a clădirii, zugrăveli exterioare și interioare, amenajări, noi grupuri sanitare. În plus față de cheltuielile susținute prin finanțarea nerambursabilă, prin resurse asigurate de la bugetul local s-a realizat achiziția de mobilier nou în toate sălile de clasă, table interactive și proiectoare, materiale didactice, dotarea cantinei.

Citește și: Ce performanță! Două medalii de aur și una de argint pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș

Rezultatul este pe măsura așteptărilor: clase moderne, culori vii, condiții foarte bune pentru a asigura premisele activităților școlare performante.”, a transmis primarul Dorin Nistor pe pagina de Facebook.

240 de elevi vor beneficia de săli moderne și echipamente de top – Foto: Facebook/Dorin Nistor
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut