joi, februarie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateGabriel Pleșa: „Alba Iulia se dezvoltă. Din 2020 până în prezent, orașul...

Gabriel Pleșa: „Alba Iulia se dezvoltă. Din 2020 până în prezent, orașul a atras fonduri de 98 milioane €”

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis, sâmbătă, că Alba Iulia se dezvoltă și „se vede cu ochiul liber”. Edilul a precizat că de la preluarea mandatului său, primăria a reușit să atragă fonduri nerambursabile în valoare de 98 de milioane de euro.

Gabriel Pleșa a precizat, într-o postare pe Facebook, că municipiul Alba Iulia se dezvoltă, fapt rezultat din munca echipei din primărie, cât și a viziunii de dezvoltare.

Gabriel Pleșa: „Alba Iulia se dezvoltă. Din 2020 până în prezent, orașul a atras fonduri de 98 milioane €”

„Faptul că Alba Iulia se dezvoltă se vede cu ochiul liber, fără a fi nevoie de a verifica înainte statisticile.

Din octombrie 2020 și până în prezent, municipiul nostru a atras fonduri nerambursabile în valoare de 98 milioane de euro, iar pentru alte 25 milioane de euro există proiecte depuse și aflate în evaluare.

Citește și: FOTO Gabriel Pleșa: „Zilele Cinematografului Columna sunt numărate”. Ce va apărea în loc și cum va arăta

Este rezultatul muncii echipei din Primărie și a viziunii de dezvoltare a municipiului Alba Iulia”, a subliniat edilul din Alba Iulia.

Primarul a mai precizat că în Alba Iulia se construiește, fiind emise peste 2.000 de certificare de urbanism în 2023.

„Ultimele cifre reconfirmă asta. Nimic nu este mai relevant decât sectorul construcțiilor, care generează în economia locală, pe orizontală și verticală, DEZVOLTARE.

Iar în Alba Iulia se construiește. O arată cele 2.063 certificate de urbanism emise în 2023, dar mai ales cele 761 de autorizații de construire.

Citește și: Județul Alba va avea campus pentru învățământ dual, finanțat din bani europeni, la Alba Iulia. Anunțul primarului Gabriel Pleșa

De asemenea, în cursul anului trecut au fost aprobate 25 de P.U.Z.-uri, 22 de P.U.D.-uri și au fost emise 31 avize de oportunitate.

Poate că aceste numere nu ar spune nimic la prima vedere, dar comparându-le cu alte municipii importante, din Alba sau din afara județului nostru, vedem că Alba Iulia stă nu bine, ci foarte bine”, a conchis Gabriel Pleșa.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut