miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuTeiușLucrări de anvergură la noul Centru Multifuncțional din Teiuș. S-a finalizat cortina...

Lucrări de anvergură la noul Centru Multifuncțional din Teiuș. S-a finalizat cortina de sticlă

Date:

Știri relevante

spot_img

Lucrări de anvergură la noul Centru Multifuncțional din Teiuș. S-a finalizat cortina de sticlă , ce oferă o panoramă splendidă asupra zonei.

Autoritățile locale din Teiuș au anunțat finalizarea cortinei de sticlă de la viitorul centru multifuncțional din oraș. De asemenea, primăria a transmis că lucrările vor continua în interior, din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă.

Lucrări de anvergură la noul Centru Multifuncțional din Teiuș. S-a finalizat cortina de sticlă

„Temperaturile destul de scăzute obligă constructorul „Centrului multifuncțional” de pe „Locul Târgului” să-și transfere forțele spre lucrările interioare.

Citește și: Reabilitarea liceului din Teiuș e tot mai aproape de finalizare. Se va monta sistemul modern de încălzire

Astfel, peretele cortină din sticla, ce oferă o panoramă splendidă asupra zonei este finalizat, închiderile interioare la sălile multisport, bowling, multimedia sunt finalizate într-un procent de 70%, mozaicul piscinei este montat, iar forfota muncitorilor se aude din toate colțurile construcției fanion pentru orașul nostru și nu numai!

Citește și: O femeie din Teiuș este suspectată că ar fi vândut haine contrafăcute timp de trei ani. Ce au descoperit anchetatorii

Pe strada Ion Creangă se lucrează de zor la montarea canalizării pluviale, pregătindu-se terenul pentru modernizarea și asfaltarea străzii”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș pe Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut