luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateLună de „foc” pentru ISU Alba. Au intervenit în peste 380 de...

Lună de „foc” pentru ISU Alba. Au intervenit în peste 380 de misiuni până la jumătatea lui ianuarie

Date:

Știri relevante

spot_img

Lună de „foc” pentru pompierii din Alba. Au intervenit în peste 380 de misiuni până la jumătatea lui ianuarie.

În prima jumătate a lunii ianuarie, din punct de vedere operativ, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au participat la 385 de misiuni pentru stingerea incendiilor, asigurarea măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor la accidente rutiere și acordarea primului ajutor medical calificat, după cum urmează:

Lună de „foc” pentru ISU Alba. Au intervenit în peste 380 de misiuni până la jumătatea lui ianuarie

  • 10 misiuni pentru stingerea incendiilor;
  • 10 misiuni de asigurare a măsurilor specifice la accidentele rutiere;
  • 327 misiuni SMURD pentru acordarea primului ajutor medical;

De asemenea, echipajele ISU ALBA au intervenit în alte 38 de situații precum misiuni de recunoaștere, patrulare, asistență persoane, asigurare măsuri specifice de apărare împotriva incendiilor la evenimente.

Citește și: Doliu la ISU Alba! Pompierul voluntar Mircea Zbutea, șef la SVSU Cugir, a trecut la cele veșnice: „A fost un camarad de nădejde”

În plan preventiv, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Alba, au desfășurat 17 controale pe linia apărării împotriva incendiilor la unități de turism, în urma cărora au fost aplicate 72 de sancțiuni, din care 51 de avertismente și 21 de amenzi în cuantum de 176.500 lei.

În contextul prevenirii și reducerii riscului de manifestare a situațiilor de urgență, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba, vor continua activitățile de control pe linia apărării împotriva incendiilor, la unitățile de turism și spațiile de alimentație publică din cadrul acestora.

Citește și: Controale ale ISU Alba la baruri, restaurante și săli de evenimente: s-au dat amenzi de peste 90.000 lei. Ce nereguli au descoperit

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut