miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuCâmpeniMoții își plâng maestrul! Profesorul Gheorghe Bădău, cunoscut drept “Omul orchestră” al...

Moții își plâng maestrul! Profesorul Gheorghe Bădău, cunoscut drept “Omul orchestră” al Munților Apuseni, a trecut în neființă

Date:

Știri relevante

spot_img

Comunitatea din Câmpeni își plânge maestrul! Profesorul Gheorghe Bădău a trecut în neființă, lăsând în urmă o amprentă profundă în inimile celor pe care i-a inspirat și cărora le-a transmis pasiunea pentru muzică.

Profesorul Gheorghe Bădău, cunoscut drept “Omul orchestră” al Munților Apuseni, a trecut în neființă.

Moții își plâng maestrul!

Cu o carieră muzicală de peste patru decenii, el a fost apreciat pentru formarea unei orchestre remarcabile în rândul tinerilor talentați din Câmpeni.

Contribuția sa în lumea muzicii și devotamentul pentru educarea generațiilor de elevi vor rămâne amintiri durabile în inimile celor pe care i-a influențat.

Citește și: Marius Hațegan a anunțat că demisionează din funcția de președinte al PNL Alba Iulia: “Optez pentru ceea ce onoarea impune”

Profesorul Gheorghe Bădău a trecut în neființă

“A plecat dintre noi, un om de mare valoare, profesorul Gheorghe Bădău.

În decursul anilor de activitate, a învățat nenumărați tineri să cânte la diferite instrumente popluare.

A fost supranumit și “Omul orchestră al Apusenilor”.

Pasiunea sa pentru muzică a făcut ca Școala cu clasele I-VIII din Câmpeni să aibă una dintre cele mai bune orchestre de elevi din Transilvania. Dirijor al orchestrei “Arieșul” a participat cu copiii la diverse festivaluri din Europa.

Citește și: “Crăciunul la Palat” – prima ediție la Palatul Principilor Transilvaniei: Zece zile de ateliere creative pentru copiii din Alba Iulia

Am pierdut un om important pentru comunitatea noastră. Am fost onorat să îi decernez anul trecut titlul de Cetățean de onoare al orașului Câmpeni pentru activitatea sa.

Va rămâne veșnic în amintirea tuturor celor pe care i-a modelat dar și a celor care l-au cunoscut. Drum lin spre ceruri, domnule profesor! Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a transmis primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca, pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut