vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuCâmpeni61 de preoți și credincioși din Câmpeni au participat la o acțiune...

61 de preoți și credincioși din Câmpeni au participat la o acțiune de donare de sânge. Solidaritate pentru cei aflați în suferință

Date:

Știri relevante

spot_img

Astăzi, în Câmpeni, 61 de preoți și credincioși au participat la o campanie de donare de sânge organizată de Protopopiatul Ortodox Român. Acțiunea a avut loc în colaborare cu Spitalul Orășenesc și Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, fiind un gest de solidaritate și sprijin pentru nevoile medicale urgente.

“Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Protopopiatul Ortodox Român Câmpeni, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Alba și cu Spitalul Orășenesc Câmpeni, a organizat joi, 16 noiembrie 2023, o nouă campanie umanitară de donare de sânge.

61 de preoți și credincioși din Câmpeni au participat la o acțiune de donare de sânge

Acestei acțiuni s-au alăturat 61 de preoți și credincioși din cuprinsul protoieriei Câmpeni, care au fost prezenți la Spitalul Orășenesc Câmpeni încă din primele ore ale zilei.

În acest fel, aceștia au răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba (aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu) de a se alătura celorlalți donatori din cuprinsul eparhiei.

Citește și: Volei Alba Blaj, prima înfrângere din Liga Campionilor, după un meci tensionat împotriva Campioanei Franței. Scorul a fost la limită

Această acțiune reprezintă un gest de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă, constituind totodată un ajutor concret acordat unităţilor spitaliceşti ce se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor. Astfel, în contextul crizei de sânge, este continuat demersul programului „Donează sânge, salvează vieți”.”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei pe pagina de Facebook.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut