miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO Sărbătoare în pași de dans: Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia...

VIDEO Sărbătoare în pași de dans: Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia au realizat un flashmob cu ocazia Zilei Naționale a României

Date:

Știri relevante

spot_img

Sărbătoare în pași de dans. Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia au realizat un flashmob cu ocazia Zilei Naționale a României.

Elevii de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au realizat un flashmob cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citește și: FOTO Colegiul Militar din Alba Iulia se pregătește intens pentru parada militară de Ziua Națională a României: Peste 90 de elevi vor defila

Coregrafia a fost realizată de trei profesori.

Sărbătoare în pași de dans

„Flashmob realizat cu ocazia Zilei Naționale a României. Momentul a fost pregătit de elevii claselor a X-a, iar coregrafia a fost realizată de doamnele profesoare Felicia Vancea și Geanina Ilie și domnul profesor Florin Grozav”, au anunțat reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia pe pagina de Facebook.

Citește și: FOTO O elevă de la Colegiul Militar din Alba a obținut premiul III la concursul național de istorie “1 Decembrie – Ziua Națională a României”

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut