miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAlbaiulianul Mihnea Costachi, performanță impresionantă la Concursul Internațional de Șah din Oradea!...

Albaiulianul Mihnea Costachi, performanță impresionantă la Concursul Internațional de Șah din Oradea! Pe ce loc s-a clasat?

Date:

Știri relevante

spot_img

Mihnea Costachi, membru al CSM Unirea din Alba Iulia, a impresionat în cadrul Concursului Internațional de Șah “Memorialul Dan Cartis” desfășurat la Oradea pe 16 septembrie. După o serie de partide strânse, Mihnea s-a clasat pe locul 2.

Albaiulianul Mihnea Costachi, performanță impresionantă la Concursul Internațional de Șah din Oradea

“Mihnea Costachi, în Final 4, la Oradea!

Pe 16 septembrie, Oradea a fost gazda Concursului Internațional de Șah “Memorialul Dan Cartis”, ediția a 7-a. Clubul CSM Unirea Alba Iulia a avut o prezență numeroasă de jucători la start: Mihnea Costachi, Maia Macarie, Nicolae Șandru, Răzvan Burja, Dragoș Vesa si Ionuț Gomboș.

După disputarea celor 9 runde de șah rapid, primii 4 clasați au disputat ‘Final 4’, un playoff de șah blitz cu semifinale și finală, pentru stabilirea podiumului.

Citește și: Succes răsunător pentru albaiulianul Tudor Adrian Pop. A câștigat etapa de Super Rally de la Craiova: “Sunt foarte fericit”

În semifinale Mihnea Costachi a reușit să îl învingă pe marele maestru maghiar, Czebe Attila, dar în finală s-a recunoscut învins în fața altui mare maestru maghiar, Balog Imre.

Astfel, Mihnea a obținut locul 2 general.

Competiția a adunat la start 96 de jucatori din Romania, Ungaria și India. Podiumul a fost ocupat de Balog Imre (Ungaria), Costachi Mihnea si Czebe Attila (Ungaria). Felicitări, Mihnea Costachi!”, au transmis reprezentanții CSM Unirea Alba Iulia pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut