marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCTS Alba lansează un apel pentru donatorii cu grupa A negativ: “Solicitările...

CTS Alba lansează un apel pentru donatorii cu grupa A negativ: “Solicitările sunt numeroase, iar stocul este insuficient”

Date:

Știri relevante

spot_img

CTS Alba lansează un apel către donatorii de sânge cu grupa A negativ, întrucât stocurile sunt insuficiente pentru a acoperi numărul mare de solicitări. CTS Alba invită donatorii eligibili să se prezinte la centrul lor de donare pentru a contribui la salvarea pacienților în nevoie.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba se confruntă cu o situație critică, stocurile pentru grupa A negativ fiind extrem de reduse în fața cererii crescute de sânge.

Astfel, nevoile medicale urgente nu pot fi acoperite.

CTS Alba lansează un apel pentru donatorii cu grupa A negativ

Într-un apel către comunitate, CTS Alba îi îndeamnă pe toți cei care sunt eligibili să doneze sânge să vină în centrul lor de donare.

Întrucât solicitările de sânge sunt multiple și stocurile sunt în pericol de a se epuiza, fiecare donare este crucială pentru a asigura tratamentul pacienților în nevoie.

“Rugăm donatorii cu grupa A negativ să vina la noi în centru pentru a dona sânge. Solicitările sunt numeroase iar stocul este insuficient. Toți bolnavii trebuie să fie ajutați. Vă așteptăm la donare!”, au transmis reprezentanții CTS Alba pe pagina de Facebook.

Citește și: ADR Centru sărbătorește 25 de ani de contribuție la dezvoltarea durabilă a Regiunii Centru din România: “Suntem mai conectați cu Europa, cu spiritul european”

Programul de donare este de luni până vineri, în intervalul 7:30 – 13:00. Puteți primi mai multe detalii contactând centrul la numărul de telefon 0258834050.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut