miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDana Marijuana, aspru criticată pentru alegerea de a trăi într-un container, fără...

Dana Marijuana, aspru criticată pentru alegerea de a trăi într-un container, fără apă și lumină: “Atât tam-tam. Noi suntem foarte fericite”

Date:

Știri relevante

spot_img

Dana Marijuana și-a asumat alegerea de a renunța la traiul costisitor din București în favoarea unei vieți mai accesibile la malul Mării Negre. Această schimbare a stârnit controverse, iar artista a răspuns criticilor printr-o postare pe contul de Facebook.

Cea considerată regina hip-hop-ului în perioada anilor ’90, Dana Marijuana, a renunțat, în timp, atât la lumina reflectoarelor și la celebritate, cât și la viața scumpă și agitată din București.

Dana Marijuana, aspru criticată pentru alegerea de a trăi într-un container, fără apă și lumină

„Noi suntem foarte fericite, avem de toate, zilele astea rezolv și cu lumina, și cu căldura. Ce atât tam-tam? Comentează unii aiurea…mie mi se par super înapoiați, în zilele noastre există „n” modalități de a avea lumină și căldură, fără să fii racordat la stat.

Citește și: Actorul român care a dat voce celor mai îndrăgite personaje animate s-a stins din viață: „Drum lin”

Mai menționez: am Soarele, am Luna, am cerul înstelat, am aer curat, am peisaje de nedescris, am liniște sufletească, am mai mult decât îmi pot imagina. Da, suntem fericite și mulțumite! Vă pup și vă iubesc, iar gura lumii rele nu o astupă nici Pământul”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Dana Marijuana pe Facebook, alături de fiica sa.

„Avem un neon pe tavan”

Recent, Dana ne-a oferit un interviu în exclusivitate, prin intermediul căruia ne-a mărturisit că și-a înscris deja fiica la școală, așa că nici gând de a reveni în București.

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Citește și: În premieră! Florin Piersic și Medeea Marinescu aduc spectacolul “Străini în noapte” la Alba Iulia. Când va avea loc

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă.

Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click, potrivit click.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut