vineri, februarie 23, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuCugirFOTO Porc uriaș, sacrificat de Ziua Națională a României într-o gospodărie din...

FOTO Porc uriaș, sacrificat de Ziua Națională a României într-o gospodărie din Cugir. Cântărea 423 de kilograme

Date:

Știri relevante

spot_img

Un porc crescut timp de doi ani și șase luni în orașul Cugir, a fost sacrificat de Ziua Națională, având o greutate impresionantă de 423 de kilograme. Proprietarul porcului a organizat un concurs pe rețelele de socializare, oferind premii în vin și cârnați pentru cei care ghiceau greutatea acestuia.

Un porc deosebit de masiv, numit sugestiv “Decebal”, a fost crescut timp de doi ani și șase luni în Cugir și a impresionat la tăiere, cântărind 423 de kilograme.

Porc uriaș, sacrificat de Ziua Națională a României într-o gospodărie din Cugir

Cu o săptămână înainte de sacrificare, proprietarul a organizat un concurs online pentru a ghici greutatea porcului, premiind câștigătorii cu vin și cârnați.

Citește și: FOTO Copiii de la centrul “Rița Gărgărița”, sărbătoriți la teatrul din Alba Iulia. Masă festivă, cadouri și spectacol de teatru pentru cei mici

„Câte kg să aibă? Cei care vor scrie cât cântărește vor fi premiați cu cârnați și vin. Dacă sunt mai mulți câștigători, premiul se împarte”, a anunțat fermierul Viorel Petrescu.

Porcul care cântărea nu mai puțin de 423 de kilograme, a avut o lungime de 2 metri și o circumferință de peste 1,5 metri.

“Decebal” cântărea 423 de kilograme – Foto: Facebook/Vio Petrescu

Vineri, de Ziua Națională, porcul a fost cântărit și sacrificat, iar cinci norocoși au câștigat premiile.

Trei dintre aceștia au ales să doneze premiile unor familii nevoiașe din Cugir.

„Încă un câștigător cu inima bună donează premiul câștigat la tombola cu kilogramele lui Decebal, către o familie. Sincer, atât sunt de fericit de aceste donații”, a transmis Viorel Petrescu.

Citește și: ASCOR Alba Iulia organizează prima ediție a concertului de colinde tradiționale „Îmbucură-te, om bun!”. Când și unde va avea loc

Viorel Petrescu, fermierul responsabil, promite să continue această tradiție și să aducă alte exemplare impresionante de porci în viitor, printre care fiul lui Decebal, Burebista, și un alt porc din gospodărie numit Tanku.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut