joi, februarie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateKlaus Iohannis, dat dispărut la poliție: „Este important de ştiut ce s-a...

Klaus Iohannis, dat dispărut la poliție: „Este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Werner”

Date:

Știri relevante

spot_img

Klaus Iohannis, dat dispărut la poliție. Sesizarea a fost făcută la una dintre secțiile de poliție din București de către un deputat.

Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost dat dispărut la Poliţie de un deputat AUR îngrijorat de faptul că primul om din stat nu a mai fost văzut din decembrie 2023.

Klaus Iohannis, dat dispărut la poliție: „Este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Werner”

Adrian Axinia, deputat AUR, a mers la Secţia 17 Poliţie din Bucureşti şi a depus o sesizare privind dispariţia lui Klaus Iohannis, preşedintele României.

Poliţia Română a confirmat faptul că o sesizare privind dispariţia preşedintelui a fost înregistrată, iar procedura spune că agenţii sunt obligaţi să facă cercetări.

Citșete și: Cardinalul Lucian, despre vizita lui Iohannis la Blaj: „Are o importantă valoare simbolică pentru Biserica Greco-Catolică”

Deputatul AUR a explicat, într-un clip video pe Facebook, că a recurs la acest gest după ce Klaus Iohannis a fost văzut pentru ultima dată pe 18 decembrie 2023 într-o acţiune publică.

“Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”, a declarat deputatul Adrian Axinia în postarea de pe Facebook.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a participat la o acţiune publică, ultima dată, pe 18 decembrie 2023, la ora 16.00, la o ceremonie de decorare.

Parlamentarul AUR a mai spus în clipul video că “este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulţi oameni care consideră a fi indispensabilă prezenţa domniei sale şi care aşteaptă răspunsuri la întrebări şi soluţii pentru problemele ridicate”.

Citește și: Legea pensiilor, promulgată de Klaus Iohannis: Cum afectează noile reglementări pensionarii din țară

“Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi: cetăţenii României”, a mai spus Adrian Axinia.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut