luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitatePolițiștii din Alba, la datorie de Crăciun: Au dat amenzi de peste...

Polițiștii din Alba, la datorie de Crăciun: Au dat amenzi de peste 70.000 lei și au reținut 14 permise

Date:

Știri relevante

spot_img

În perioada Crăciunului, peste 150 de polițiști din județul Alba au acționat, zilnic, pentru menținerea climatului de siguranță publică în județ.

S-a intervenit la 201 evenimente, au fost sesizate 64 de infracțiuni și au fost aplicate 245 de amenzi, majoritatea pentru încălcarea normelor rutiere.

Polițiștii din Alba, la datorie de Crăciun: Au dat amenzi de peste 70.000 lei și au reținut 14 permise

În perioada 22 – 26 decembrie 2023, polițiștii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică și au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 5 zile, au fost constatate 64 de infracțiuni și 245 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 70.785 lei.

Citește și: Șoferii vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar, în 2024. Tarifele cresc semnificativ

Totodată, polițiștii au reținut 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 9 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

S-a intervenit la 201 solicitări ale cetățenilor, din care 185 au fost făcute prin serviciul de urgență 112.

În această perioadă, nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Citește și: Doliu la ISU Alba! Pompierul voluntar Mircea Zbutea, șef la SVSU Cugir, a trecut la cele veșnice: „A fost un camarad de nădejde”

În continuare, polițiștii vor fi la datorie, pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut