vineri, februarie 23, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateRecomandările ISU Alba pentru sărbători în siguranță: Ce trebuie să faci pentru...

Recomandările ISU Alba pentru sărbători în siguranță: Ce trebuie să faci pentru a evita incendiile

Date:

Știri relevante

spot_img

ISU Alba a emis un set important de recomandări pentru prevenirea incendiilor în locuințe, luând în considerare scăderea temperaturilor și incidentele recente.

Autoritățile au subliniat importanța curățării coșurilor de fum și a verificării instalațiilor de gaze și centralelor termice de către personal specializat.

Recomandările ISU Alba pentru sărbători în siguranță

“Având în vedere scăderea temperaturilor și numărul mare de incendii produse la locuințe în ultima perioadă, reamintim câteva măsuri de siguranță:

– Curăță coșurile de fum! Cere ajutorul peronalului specializat pentru a curăța sobele și coșurile de fum.

Citește și: FOTO Imagini de poveste surprinse într-o pădure din Sohodol: Mai multe căprioare au ieșit la joacă prin zăpadă

– Verifică instalațiile de gaze și centralele termice! Personalul autorizat poate identifica posibilele riscuri ale instalațiilor, dacă ele există.

– Nu folosi niciodată aragazul pentru a te încălzi!! Aragazul folosit ca sursă de încălzire, poate genera intoxicații, incendii sau explozii!

– Nu aprinde focul cu benzină, motorină sau alte lichide inflamabile! Acestea produc vapori și pot cauza aprinderea obiectelor din preajmă!

– Verifică echipamentele electrice! Nu folosi radiatoare, aeroterme și calorifere cu defecțiuni sau improvizații!

– Instalează-ți în locuință detectoare de fum și de gaze!

Citește și: Mai mulți preoți și enoriași din Sebeș au donat sânge la Centrul de Transfuzie din Alba. Gest umanitar pentru cei aflați în suferință

Astfel de echipamente semnalează un risc și îți pot salva viața! Fii pregătit și ține cont de aceste măsuri, familia ta trebuie să fie în siguranță!”, au scris reprezentanții ISU Alba pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut