vineri, iulie 5, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleSănătateCele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște: „Se...

Cele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște: „Se activează în ficat și îl detoxifică”

Date:

Știri relevante

spot_img

Cele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște. Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște. Au beneficii uimitoare și nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare.

Este vorba despre ceapă și despre usturoiul verde. Pentru cei care nu știu, ele ușurează procesul de detoxifiere a organismului. De asemenea, Mihaela Bilic spune că ajută la digestie și reprezintă un avantaj în procesul de slăbire.

Cele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște: „Se activează în ficat și îl detoxifică”

Astfel, lângă celebrul drob de miel, usturoiul verde și ceapa pot avea un loc special. Mihaela Bilic a explicat și  de ce e bine să mănânci aceste legume de Paște, dar și cum acționează asupra organismului.

Citește și: Anca Valentina Nuța, elevă la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, performanță remarcabilă la Olimpiada de Limba Rromani

Usturoiul, spre exemplu, e considerat un antibiotic natural. Totodată, el poate ajuta la detoxifiere într-un mod cât se poate de natural. Iar beneficiile nu se opresc doar aici, adaugă nutriționistul.

„În meniul de Paște trebuie să includeți stufatul, acea tocană pe bază de ceapă și usturoi verde. E momentul din an în care e bine să consumăm verdețuri din belșug, pe post de alimente, nu de condimente!

Dacă digestia ne permite și cei din jur nu protestează, n-ar fi rău să mâncăm mai des și ceapă și usturoi. Ele conțin compușii cu sulf care se activează în ficat și îl detoxifică.

Citește și: Enigma sferei de „fier” descoperită într-o pădure. Dovedește existența unei civilizații avansate?

La nivelul sistemului cardiovascular fluidizează sângele, scad tensiunea arterială, nivelul de colesterol și, implicit, riscul de boli cardiovascular.

Dintotdeauna usturoiul a fost considerat un antibiotic natural, alicina din structura lui acționează pe bacteriile și ciupercile nocive pentru organism”, a declarat Mihaela Bilic.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut