luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCine este Lukas, băiatul care s-a aruncat de la etajul 4 al...

Cine este Lukas, băiatul care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia: Avea planuri mari cu viața lui

Date:

Știri relevante

spot_img

Cine este Lukas, băiatul care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia? Tânărul în vârstă de 15 ani avea planuri mari cu viața lui, dorindu-și foarte mult să aibă o carieră militară.

Lukas a încetat din viață, joi dimineață, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia. Adolescentul de 15 ani a lăsat un bilet de adio familiei sale.

Cine este Lukas, băiatul care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia: Avea planuri mari cu viața lui

”În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 08,00, un elev al Colegiului Naţional Militar ‘Mihai Viteazul’ Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor.

Citește și:

A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Colegiului.

Cine este Lukas și ce vise avea?

Incidentul a venit ca un trăsnet pentru colegii băiatul, dar și pentru reprezentanții unității de învățământ, care au spus că aceasta ar fi primul incident de acest fel de la Colegiul din Alba Iulia.

”Chiar dacă pare greu, noi vom fi mereu lângă tine pentru a-ți sări în ajutor. Să nu îți fie teamă să încerci lucruri noi și dă frâu liber imaginației ”, a scris mama tânărului pe rețelele de socializare, în prima zi de școală a fiului său.

Citește și:

Lukas Ionuț Chiforiuc avea planuri mari cu viața lui. El își dorea foarte mult să aibă o carieră militară.

Elevul a studiat la Școala ”Dimitrie Cantemir” din Baia Mare, după care a fost admis la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. El avea și o pasiune pentru fotbal, și făcea parte chiar dintr-o echipă locală din Baia Mare.

Familia lui este distrusă de durere. Lukas mai avea și o soră mai mică.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut