miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO A fost inaugurată Casa Căsătoriilor din Alba Iulia! Tinerii au de...

FOTO A fost inaugurată Casa Căsătoriilor din Alba Iulia! Tinerii au de acum un loc special pentru a-și uni destinele

Date:

Știri relevante

spot_img

Casa Căsătoriilor din Alba Iulia și-a deschis oficial porțile. Evenimentul a avut loc în noul sediu al Direcției Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP), după ample lucrări de amenajare desfășurate pe parcursul acestui an.

A fost inaugurată Casa Căsătoriilor din Alba Iulia!

Albaiulienii au la dispoziție un nou loc pentru ceremoniile civile.

Casa Căsătoriilor din Alba Iulia și-a deschis ușile, oferind cuplurilor un cadru elegant pentru a-și consolida legăturile în fața legii și a comunității.

“Alba Iulia are de astăzi o Casă a Căsătoriilor!

Una dintre promisiunile mele pentru albaiulieni s-a materializat astăzi. După lucrări consistente derulate pe parcursul acestui an, de amenajare a spațiului care i-a fost dedicat în interiorul noului sediu al Direcței Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP), Casa Căsătoriilor a fost astăzi inaugurată.

Slujba de sfeștanie a fost oficiată de părintele Doru Gheaja, iar împreună cu Andreea Hârceagă-Țâr – director executiv DPCLEP le-am mulțumit celor prezenți că ne-au fost alături: colegi din Primărie, reprezentanți ai Consiliului Local dar și ai altor instituții, mass-media.

Citește și: FOTO Peștera din inima Apusenilor unde se ascunde cel mai mare lac subteran din România. Denumit “Minunea Mununii”

Îi mulțumesc pentru participare și domnului prefect Nicolae Albu, care a apreciat noul loc în care vom oficia cununiile. Albaiulienii și mai ales cuplurile care se căsătoresc merită să aibă un loc special pentru un moment important din viața lor, poate cel mai important: întemeierea unei familii.

Avem de astăzi nu doar un spațiu deosebit, ci unul extrem de necesar pentru municipiul reședință de județ. Mulțumesc, de asemenea, doamnei Alexandrina Moldoveanu, artist plastic în cadrul Academiei Doamnelor, care a oferit participanților tablouri pictate special pentru acest eveniment.

Citește și: Câți ani are Peanut, cea mai bătrână găină din lume? A fost descoperită într-un ou putrezit

Le urez ”Casă de piatră” și multă sănătate Alexandrei Crișan și lui Sergiu Hărăguș, care și-au unit astăzi destinele în eleganta Casă a Căsătoriilor și care, alături de nași, familie și prieteni au pornit împreună pe un nou drum, cel al familiei”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

Inaugurarea Casei Căsătoriilor a avut loc ieri – Foto: Facebook/Gabriel Pleșa/Alexandru Anton
Odată cu inaugurarea a avut loc și prima cununie civilă din Casa Căsătoriilor – Foto: Facebook/Gabriel Pleșa/Alexandru Anton
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut