marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăAnsamblul Folcloric al Județului Alba, invitat special la Marele Festival de Folclor...

Ansamblul Folcloric al Județului Alba, invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina, Serbia

Date:

Știri relevante

spot_img

Ansamblul Folcloric al Județului Alba este în aceste zile invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina – Serbia.

Ansamblul, dirijat de Alexandru Pal, este însoțit de îndrăgiții soliști vocali Veta Biriș, Mariana Anghel, Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Narița și Nicolae Plută.

Ansamblul Folcloric al Județului Alba, invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina, Serbia

„Am acceptat cu drag invitația de a participa la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina, o comunitate care face eforturi importante pentru a-și păstra identitatea românească. Pentru Ansamblul Folcloric al Județului Alba și pentru soliștii vocali care l-au însoți a fost o onoare să se prezinte în fața publicului din această comunitate de români cu o parte din folclorul și zestrea de tradiții românești, pe care le conservă și le promovează cu mândrie”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Citește și: Salariu uriaș pentru șefa companiei de stat care trebuia să facă verificări la stația GPL Crevedia. Avea mii de euro pe lună

Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina își propune să promoveze folclorul și tradițiile românești și a fost găzduit de Teatrul Național „Sterija” din Vârșet. Festivalul este un eveniment de tradiție pentru comunitatea românilor din Voivodina (Serbia) și a ajuns în acest an la cea de-a 63-a ediție.

Evoluția Ansamblului Folcloric al Județului Alba la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina o puteți vedea AICI.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut