miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșFOTO Performanță uimitoare! Giulia Pienariu, tenismena de 14 ani din Sebeș, a...

FOTO Performanță uimitoare! Giulia Pienariu, tenismena de 14 ani din Sebeș, a obținut o nouă victorie la turneul din Deva

Date:

Știri relevante

spot_img

Giulia Pienariu, o tânără sportivă din Sebeș, a demonstrat încă o dată că vârsta nu este o piedică în calea succesului. La doar 14 ani, Giulia a cucerit turneul de la Deva, categoria F 16, într-o manieră spectaculoasă.

Performanță uimitoare!

“Giulia Pienariu, tânăra sportivă din Sebeș care practică tenisul cu rezultate foarte bune, a câștigat astăzi turneul de la Deva, categoria F 16.

Deși are doar 14 ani, Giulia reușește să obțină performanțe notabile la categorii de vârstă superioare, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu o săptămână, când a obținut un merituos loc pe podium la primul său turneu de categoria 18 ani, jucat la Alba-Iulia, competiție sub egida Federației Române de Tenis (categoria 1).

Citește și: Un executor judecătoresc german, în sălile de judecată din Alba Iulia! Schimb de experiență între Curtea de Apel și instanțele bavareze

Felicitări, Giulia! Mult succes în noul an școlar care se anunță cu multe provocări pentru tine!”, au transmis reprezentanții primăriei municipiului Sebeș pe pagina de Facebook.

Giulia Pienariu a obținut locul I la turneul din Deva – Foto: Facebook/Primăria Municipiului Sebeș
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut