miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateJandarmii din Alba în dialog cu elevii: I-au informat despre faptele pentru...

Jandarmii din Alba în dialog cu elevii: I-au informat despre faptele pentru care pot răspunde penal sau contravențional, chiar dacă sunt minori

Date:

Știri relevante

spot_img

Jandarmeria Alba a organizat sesiuni informative în școli, incluzând Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni, Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație Arieșeni și Grădinița Arieșeni. Elevii au interacționat direct cu jandarmii, primind sfaturi esențiale despre siguranța școlară.

“În scopul creșterii gradului de siguranță a elevilor și a prevenirii producerii faptelor antisociale, la nivelul județului, Jandarmeria Alba prin Detașamentul 4 Jandarmi Câmpeni, a desfășurat mai multe activități de informare și prevenție în mai multe școli.

Jandarmii din Alba în dialog cu elevii

Colegii noștri au fost prezenți în următoarele școli:

  • Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni;
  • Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație Arieșeni;
  • Grădinița Arieșeni

Elevii au aflat direct de la jandarmi care sunt misiunile acestora, cum se implică în viața de zi cu zi a cetățenilor și cum acționează pentru a garanta respectarea drepturilor și libertăților cetățenești.

Citește și: Accident în Aiud! A lovit o femeie cu mașina și a fugit de la locul faptei. Șoferul a fost identificat de polițiști

Au fost informați cu privire la cele mai frecvente fapte de natură penală și contravențională întâlnite în școală și referitor la modul în care adolescenții pot fi trași la răspundere din punct de vedere penal cât și contravențional, chiar dacă sunt minori”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut