miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMircea Bravo și bunica vin la Alba Iulia să filmeze un clip...

Mircea Bravo și bunica vin la Alba Iulia să filmeze un clip de promovare a orașului. Primăria i-a dat 50.000 de euro

Date:

Știri relevante

spot_img

Vloggerul Mircea Bravo s-a alăturat proiectului GROW în Alba Iulia, unde va promova proiectele finanțate de UE printr-un video realizat în colaborare cu Primăria. Prin această inițiativă, el va primi aproximativ 50.000 de euro pentru a evidenția modul în care diverse proiecte au fost implementate în municipiu.

Municipiul Alba Iulia a anunțat finalizarea procedurilor de achiziție a serviciilor de realizare a unei campanii media inovatoare cu un vlogger popular în România în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă: „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“ – acronim GROW.

Vlogger-ul care va fi implicat în proiect este cunoscut publicului larg sub numele de Mircea BRAVO, deținând o audiență importantă atât în rândul publicului național, cât și în comunitățile din afara țării, fiind reprezentativ pentru categoria de public țintă pe care proiectul GROW dorește să o atingă. 

Mircea BRAVO și bunica vin la Alba Iulia 

Mircea Bravo și ”Bunica” vin la Alba Iulia în cadrul proiectului GROW 

(„reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“)

“Cunoscutul vlogger, cunoscut publicului larg sub numele de Mircea Bravo, se va afla în weekend la Alba Iulia, împreună cu echipa sa (din care nu lipsește ”Bunica”), pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local.

Mircea Bravo va participa și la evenimente prilejuite de Festivalul Roman Apulum, începând cu ceremonia oficială de deschidere a festivalului, ce va avea loc sâmbătă, 12 august 2023, de la orele 11:00, pe esplanada Catedralei Romano-Catolice.

Proiectul GROW a început la data de 01.10.2022 și are o durată de 12 luni, fiind implementat de către Municipiul Alba Iulia în parteneriat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) din cadrul Ministerului Educației Naționale. Acest program își propune să crească gradul de informare și conștientizare privind beneficiile și rezultatele proiectelor implementate prin fonduri europene, la nivel regional, în toate țările Uniunii Europene.

Prin GROW va fi realizată și o campanie media de impact pe rețelele de social media (YouTube, Facebook, Tik Tok, Instagram), pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse. Prin modul simplu de a comunica și de a ajunge la publicul larg, indiferent de etnie, identitate de gen, vârstă etc, Mircea Bravo va duce mesajul Alba Iuliei unui important public național, fiind așteptate rate mari de audiență și în țările europene cu comunități românești semnificative, contribuind astfel la vizibilitatea internațională a proiectului. 

Realizarea acestei campanii media va duce la creșterea gradului de conștientizare a proiectelor implementate de Municipiul Alba Iulia și finanțate de UE prin politica de coeziune la nivel național, evidențiind impactul finanțării nerambursabile asupra dezvoltării locale a orașului și, de asemenea, asupra vieții cetățenilor.

Pentru informații suplimentare, echipa de proiect poate fi contactată la adresa de email: inovareurbana@apulum.ro”, au transmis reprezentanții municipiului pe pagina de Facebook.

50.000 de euro pentru un video

Vloggerul Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei pentru a realiza un video în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte în municipiu, proiecte cu finanțare europeană. 

Mai exact cunoscutul vlogger va primi aproape 50.000 de euro pentru a promova în video proiectele implementate în Alba Iulia cu bani de la UE. 

Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de Primăria Alba Iulia. 

Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală, potrivit newsweek.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut