miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAlexandru, polițistul „înger” care a salvat un copil de la înec. Și...

Alexandru, polițistul „înger” care a salvat un copil de la înec. Și în 2021 a fost la locul potrivit

Date:

Știri relevante

spot_img

Un polițist a devenit erou după ce a salvat un copil de la înec. Este a doua oară când i se întâmplă un astfel de eveniment, în 2021 a salvat un copil care a fost lăsat să doarmă în mașină, afară fiind extrem de cald.

Alexandru este un tânăr polițist care se pare că se află mereu la locul potrivit. În 2021 a salvat un copil care a fost lăsat să doarmă în mașină, afară fiind extrem de cald, iar acum isprava s-a repetat. 

Alexandru, polițistul erou care a salvat un copil de la înec

De această dată, polițistul erou a salvat un copil de la înec.

„Alexandru a mai fost pe la noi, aici, pe pagină. În 2021, a salvat un copil care a fost lăsat să doarmă în mașină, afară fiind extrem de cald.
Acum, istoria se repetă! Ne-a povestit cu lux de amănunte și am fost plăcut surprinși modul în care a contribuit și a salvat viața unui copil de 3 ani.

Era în vacanță și se regăsea cu cele trei fetițe ale sale la bazinul pentru copii. La un moment dat, a văzut un bărbat care fugea printre șezlonguri spre bazinul alăturat…Băiețelul lui plutea inconștient la suprafață.

Citește și: „Nu am aer”. Moartea Alexandrei a trezit furie față de sistemul care a ucis-o. Fratele ei: „Medicii ar trebui să salveze vieți, nu să omoare”

„Am sărit și eu alături de tată și am scos băiatul din apă…nu respira! Am efectuat hiperextensia capului și am verificat dacă există corpuri străine în cavitatea bucală. După i-am sugerat tatălui să înceapă compresiile toracice, știam că trebuiau să fie doar cinci la număr, energic și rapid, urmate de ventilații. Iar compresii și iar ventilații. După puțin timp, a început să dea semne că-și revine…devenea conștient. Dar, din cauza compresiilor, a început să se înece cu bolul alimentar. Imediat l-am ridicat pe cel mic, l-am pus cu pieptul în palma tatălui și cu corpul pe antebraț îndreptat ușor cu capul în jos și am început să îi aplic lovituri ușoare spre zona superioară a spatelui, lovituri care au avut efect imediat! Ulterior, a fost transportat la spital pentru mai multe verificări, loc în care am fost și eu să îi fac o vizită și să mă asigur că este OK!”, a povestit Alexandru. 

Nici nu vă imaginați cât de importante sunt aceste cunoștințe în materie de PRIM AJUTOR!”, au scris reprezentanții Poliției Române pe o pagină de socializare. 

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut