miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateArhiepiscopul Irineu, vizită pastorală la Locuinţa maxim protejată pentru persoane adulte cu...

Arhiepiscopul Irineu, vizită pastorală la Locuinţa maxim protejată pentru persoane adulte cu dizabilităţi din Cricău. Le-a oferit daruri și cuvinte de bine

Date:

Știri relevante

spot_img

Arhiepiscopul Irineu a vizitat, vineri, locuinţa maxim protejată pentru persoane adulte cu dizabilităţi din Cricău. Le-a oferit daruri beneficiarilor și personalului Centrului, adresându-le totodată cu sfaturi duhovnicești.

Vineri, 18 august 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent la Locuinţa maxim protejată pentru persoane adulte cu dizabilităţi din Cricău.

Arhiepiscopul Irineu, vizită pastorală la Locuinţa maxim protejată pentru persoane adulte cu dizabilităţi din Cricău

De la ora 12.00, Ierarhul nostru, însoțit de părintele Nicolae Ignat, consilier social-misionar în cadrul Arhiepiscopiei Alba Iuliei, a efectuat o vizită pastorală la acest așezământ aflat în rețeaua socială a Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Cu acest prilej, Părintele Arhiepiscop Irineu le-a oferit daruri beneficiarilor și personalului Centrului, adresându-le totodată cuvinte de mângâiere și sfaturi duhovnicești.

Citește și: Încă o performanță incredibilă a elevilor români! Locul I pe națiuni la Olimpiada de Informatică a Țărilor din Europa Centrală 2023

Locuinţa maxim protejată pentru persoane adulte cu dizabilităţi din Cricău a fost preluată de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în luna iulie 2021, funcționând sub coordonarea asistentului social Georgiana Șuluțiu.

Activitatea desfășurată în cadrul așezământului este una complexă, oferind celor șapte beneficiari o gamă largă de servicii sociale, medicale, consiliere spirituală, toate aducând siguranță și alintare persoanelor ocrotite aici.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut