luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieElevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, invitați să dialogheze cu unul...

Elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, invitați să dialogheze cu unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul IT. Cine este Daniel Metz

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia vor avea prilejul să dialogheze cu unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul IT, Daniel Metz.

Sub titlul „SMART – dialoguri”, în data de 5 februarie 2024, de la ora 11:00, elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia vor avea prilejul să dialogheze în cadrul unui eveniment organizat de instituția gazdă, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cu unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul IT – Prof. h.c. Dr Daniel Metz.

Elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, invitați să dialogheze cu unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul IT

Lector Univ. Dr. la Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cadru Didactic Asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Doctor în Management în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, actualmente Senior Executive Advisor al Bordului Executiv NTT DATA România, anterior CEO NTT DATA Romania și, respectiv, Președintele Consiliului de Administrație al companiei, cu peste 25 de ani de experiență în industria IT, Prof. h.c. Dr. Daniel Metz a dezvăluit în cadrul mai multor întâlniri cu tinerii că își dorește să fie mereu aproape de noua generație, să dialogheze cu aceștia și să le ofere cât mai mult din experiența sa profesională și nu numai.

Citește și: 2 februarie: Seratele bibliotecii, un proiect cu și despre dialog, oameni, cărți și muzică, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Întâlnirea organizată în cadrul Zilelor Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” va debuta cu prezentarea unui film cu și despre echipa de robotică XEO a colegiului și va continua cu o conferință susținută de Prof. h.c. Dr Daniel Metz, în cadrul căreia, acesta va dezvălui drumul său de la debut la reușita în lumea afacerilor, va povesti despre legăturile sale cu Alba Iulia și implicarea sa în viața culturală a orașului și va răspunde la întrebările adresate de către elevii colegiului, într-un dialog ce se dorește a fi unul SMART.

Evenimentul se va încheia cu prezentarea volumului „Managementul ciclului de viață al sistemelor software”, volum apărut în anul 2023 la Editura Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu,  pe care autorul îl va oferi cu autograf Centrului de Informare și Documentare al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” și Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut