miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportRomânia are, din nou, un lider mondial în clasamentele Federației Internaționale de...

România are, din nou, un lider mondial în clasamentele Federației Internaționale de Scrimă! Sportivul Radu Niță ocupă primul loc

Date:

Știri relevante

spot_img

România are, din nou, un lider mondial în clasamentele Federației Internaționale de Scrimă! Sportivul Radu Niță ocupă primul loc.

În ultimul ranking publicat de FIE pe site-ul oficial, sabrerul român Radu Nițu (19 ani), legitimat la clubul bucureștean CS Riposta, ocupă primul loc al ierarhiei masculine a sabrerilor juniori, cu 144.000 de puncte.

România are, din nou, un lider mondial în clasamentele Federației Internaționale de Scrimă! Sportivul Radu Niță ocupă primul loc

În clasamentul rezervat echipelor, team-ul masculin de sabie juniori al României este pe locul al doilea, cu 364.000 de puncte. Pe primul loc este echipa din Uzbekistan.

Vlad Covaliu (18 ani) este al patrulea în clasamentul masculin la sabie juniori, iar Casian Cîdu (17 ani) ocupă poziția a 13-a.

Citește și: Miriam Bulgaru a fost eliminată de la Australian Open. A fost învinsă în primul tur de chinezoaica Ye-Xin Ma

Andreea Dincă (18 ani) este a patra în ierarhia feminină a floretistelor junioare, iar echipa feminină de floretă juniori a României se află pe locul 5 în clasamentul mondial.

Echipa feminină de sabie junioare se află pe poziția a zecea în rankingul FIE.

La seniori, cea mai bie clasată echipă a României este cea masculină de sabie – locul 12, urmată de echipa feminină de floretă – locul 15, echipa feminină de spadă – locul 19 și echipa feminină de sabie – locul 20.

Citește și: Echipa masculină de sabie a României a cucerit aurul la Cupa Mondială juniori de la Budapesta

„Radu Nițu este lider în clasamentul mondial FIE al juniorilor la sabie!

Felicitări Radu! Avem din nou un lider mondial în clasamentele Federației Internaționale de Scrimă”, au transmis reprezentanții Federației Române de Scrimă.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut