miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportUn nou început pentru Unirea Alba Iulia: Alexandru Pelici este noul antrenor...

Un nou început pentru Unirea Alba Iulia: Alexandru Pelici este noul antrenor al echipei

Date:

Știri relevante

spot_img

Unirea Alba Iulia a anunțat oficial semnarea contractului cu noul antrenor, Alexandru Pelici. La eveniment a fost prezent și primarul Gabriel Pleșa, care a subliniat importanța acestei noi etape pentru echipă printr-o postare pe Facebook.

Într-o întâlnire ce a avut loc în această dimineață, noul antrenor al echipei Unirea Alba Iulia, Alexandru Pelici, a fost prezentat primarului Gabriel Pleșa.

Un nou început pentru Unirea Alba Iulia

Alexandru Pelici, cunoscut atât ca jucător de fotbal cât și ca antrenor, și-a reluat legătura cu echipa care a reprezentat pentru el un debut în lumea fotbalului.

“În această dimineață am avut plăcerea să îl cunosc mai bine pe antrenorul și omul Alexandru Pelici. Urmărisem traiectoria profesională a domniei sale, ca jucător și, mai apoi, ca antrenor care a debutat la Unirea Alba Iulia și am fost impresionat de tenacitatea cu care și-a îndeplinit obiectivele acolo unde l-au purtat pașii în profesie.

Citește și: Un tânăr de 19 ani din Jidvei a fost prins drogat la volan. Este cercetat de polițiști

Iată că, începând de astăzi, destinul său profesional se intersectează din nou cu Unirea Alba Iulia. Am avut o scurtă discuție plecând de la ceea ce își propune la echipă pe termen scurt, mediu și lung. Am apreciat declarația domniei sale conform căreia Unirea reprezintă începuturile sale în fotbal și în, același timp, o datorie morală. Am căzut de acord că, în prezent, echipa trece printr-un moment delicat și că are nevoie de o direcție strategică nouă, clară, pentru a ajunge la obiectivele stabilite. Probabil că moralul jucătorilor are de suferit în prezent din cauza rezultatelor mai slabe și trebuie intervenit mai ales în acest sens, dar potențialul fotbalistic este totuși unul de calitate.

Pe termen lung, planul noului nostru antrenor este de a extinde baza de selecție în propria pepinieră sportivă și de a dezvolta și mai mult Academia de juniori a clubului.

Citește și: Un restaurant din Alba Iulia se alătură în lupta Sarei împotriva cancerului: Toate încasările pe o săptămână vor fi donate pentru tratament

Îi doresc, și pe această cale, multă baftă domnului Alexandru Pelici și staff-ului său, să readucă Unirea în prim-planul competițiilor fotbalistice din România! Hai Unirea!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut