luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateAvertismentul profesorului Constantin Dulcan: „Atunci când tehnologia va depăși mintea umană, riscul...

Avertismentul profesorului Constantin Dulcan: „Atunci când tehnologia va depăși mintea umană, riscul dispariției este foarte sus”

Date:

Știri relevante

spot_img

Profesorul Constantin Dulcan avertizează asupra asaltului tehnologiei în viața de zi cu zi a omului, declarând că „atunci când tehnologia va depăși mintea umană, riscul dispariției este foarte sus”.

Profesorul Dulcan a vorbit la Antena 3 CNN despre asaltul tehnologiei asupra educației. Acesta consideră ca inovațiile sunt utile în viața omului, atâta vreme cât sunt utilizate cu măsură.

Avertismentul profesorului Constantin Dulcan: „Atunci când tehnologia va depăși mintea umană, riscul dispariției este foarte sus”

“Atunci când tehnologia va depăși mintea umană, riscul dispariției este foarte sus. Romanii spuneau următorul lucru: ia din viață orice vrei, dar nu uita că există o plată. 

Citește și: Ciolacu, din nou la Muntele Athos, adresându-se stareţului: Printre primele lucruri pe care mi le-aţi spus a fost – ”Marcel, niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine”

Noi ne dăm în vânt după tot felul de device-uri, tehnici avansate, dar eu cred că tot ceea ce inventăm și credem că este util pentru specia noastră, nu este chiar așa. 

De exemplu, despre telefonul mobil. Toată lumea vorbește de avantajele lui, dar el funcționează pe microunde. Nu este un lucru de dorit. 

Citește și: VREMEA se schimbă radical! Alertă de ninsori, viscol și ploi, în România

Tehnologia este utilă, indubitabil. Cel care nu este de acord are un retard în gândire. Dar toate trebuie făcute cu rațiune”, a declarat profesorul Dumitru Dulcan.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut