marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateControale riguroase ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: 157 de abateri sancționate...

Controale riguroase ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: 157 de abateri sancționate cu amenzi de peste 30.000 lei

Date:

Știri relevante

spot_img

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au intensificat acțiunile pentru asigurarea ordinii și siguranței publice în perioada 29 – 30 septembrie 2023. În cadrul acestor operațiuni integrate, au fost desfășurate verificări amănunțite, legitimați peste 700 de persoane și inspectate 493 de autovehicule.

Potrivit IPJ Alb, în perioada 29 – 30 septembrie 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Controale riguroase ale polițiștilor și jandarmilor din Alba

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 768 de persoane și au fost verificate 493 de autovehicule. Au fost constatate 157 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.535 lei.

Citește și: VIDEO Un cerb tânăr și „nervos” face spectacol într-o pădure din Munții Apuseni. Se află în perioada boncănitului

Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și au fost reținute 12 permise de conducere. Au fost efectuate 184 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat 19 infracțiuni.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut