miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Peste 1.500 de femei din județul Alba au participat la campania...

FOTO Peste 1.500 de femei din județul Alba au participat la campania OFL pentru conștientizarea cancerului de sân

Date:

Știri relevante

spot_img

Organizația Femeilor Liberale Alba a lansat o campanie de prevenție a cancerului de sân, implicând peste 1.500 de doamne în județ. Această inițiativă, coordonată de Alina Hărăguș, președintele OFL Alba, are ca scop informarea și conștientizarea privind importanța prevenției.

“Pe tot parcursul lunii octombrie, Organizaţia Femeilor Liberale Alba a desfășurat o campanie de informare și conștientizare privind prevenţia cancerului de sân. Peste 1.500 de doamne din județul Alba au discutat împreună cu medici, pacienți, psihologi, reprezentanţi ai Bisericii și alți specialiști despre modul în care poate fi prevenită această boală.

Peste 1.500 de femei din județul Alba au participat la campania OFL pentru conștientizarea cancerului de sân

Este responsabilitatea noastră, ca societate, să ne asigurăm că fiecare femeie, indiferent de vârstă, are instrumentele necesare pentru a face față acestei provocări.

Este responsabilitatea noastră să facilităm accesul la cât mai multe informaţii privind prevenţia. Este important să cunoaştem faptul că screeningul de prevenţie este singura metoda prin care putem preîntâmpina un diagnostic de cancer în care şansele de vindecare sunt foarte mici.

Citește și: Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia sărbătorește 104 ani de la înființare: “Nu învățăm pentru școală, ci pentru viață”

Diagnosticat la timp, chiar şi un diagnostic de cancer mamar poate fi tratat cu succes. În judeţul Alba există specialişti bine pregătiţi şi toate resursele necesare pentru un parcurs terapeutic de succes al pacientei cu boala oncologică. Pentru susţinerea acestei campanii, coordonată de către Alina Hărăguș – președintele OFL Alba, au fost implicate cu succes 64 de filiale locale ale femeilor liberale.”, a scris președintele CJ Alba pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook/Ion Dumitrel

Această boală nu ţine cont de culoarea politică, de vârstă, de naţionalitate, de statut sau calitatea profesională. Ceea ce ne dorim acum este să câştigăm cât mai mult timp pentru ca femeile din judeţul Alba şi din România, să fie alături de cei dragi!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut