marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMircea Hava, fostul primar al Alba Iuliei, întâlnire cu antreprenorii români la...

Mircea Hava, fostul primar al Alba Iuliei, întâlnire cu antreprenorii români la Bruxelles: „Oricât succes ai, să nu uiți de unde ai plecat”

Date:

Știri relevante

spot_img

Într-o întâlnire de marcă desfășurată la Bruxelles, fostul primar al Alba Iuliei, Mircea Hava, s-a reunit cu un grup select de antreprenori români. Printre aceștia s-a numărat și afaceristul Dorin Fleseriu din Alba.

Mircea Hava, fostul primar al Alba Iuliei, întâlnire cu antreprenorii români la Bruxelles

“Din câte știu, nu există o definiție a iubirii de țară. Și nici patriotismul n-a ajuns, încă și din păcate, o disciplină în școală. Dar o altă interpretare a “legii atracției universale” ar putea fi asta: oricât de departe te-a trimis destinul și oricât succes ai avea, tot te vei întoarce la ai tăi și la țara ta.

Am avut plăcerea să-i revăd, la Bruxelles, pe membri Repatriot într-un eveniment colaj care a adunat români cu afaceri în Belgia sau preocupați de reprezentarea României în diverse medii profesionale sau culturale.

Citește și: Afaceristul din Alba care nu mai colaborează cu firmele austriece s-a înscris în PSD: “Vom oferi o alternativă la actuala castă politică”

Antrepenori care, în principal, au căutat, iar mulți dintre ei au și găsit, în Belgia, tot ceea ce consideră adecvat pentru afacerea lor. Dar punctul de pe hartă, pin-ul roșu care marchează sediul, nu i-a oprit niciodată să facă mai mult pentru ai lor și să pună umărul, peste truda lor, pentru România. Mă bucur să pot nominaliza un susținător autentic al relației România-Belgia, originar din Alba, omul de afaceri Dorin Fleseriu.

Le mulțumesc organizatorilor, mai cu seamă Ambasadei României, pentru această revedere. Participanților le mulțumesc pentru spiritul lor independent, atitudinea fermă când lucrurile trebuie spuse verde-n față și pentru dovada că dacă ai avut o șansă în viață merită să nu uiți de unde ai plecat.

Citește și: Performanță uluitoare pentru aiudeanca Alexia Mărginean! A câștigat turneul ITF: Nu a pierdut niciun set în 7 meciuri

P.S. Evenimentul s-a ținut la primărie. Aproape am căutat condica”, a transmis Mircea Hava pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut