miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportVolei Alba Blaj îndeamnă suporterii să aducă jucării de pluș la meciul...

Volei Alba Blaj îndeamnă suporterii să aducă jucării de pluș la meciul de miercuri: Vor fi dăruite copiilor de sărbători

Date:

Știri relevante

spot_img

Suporterii echipei Volei Alba Blaj sunt invitați să aducă jucării de pluș la ultimul meci de acasă din acest an. Jucăriile strânse vor fi oferite cadou copiilor din Blaj.

Suporterii Volei Alba Blaj sunt invitați să aducă jucării de pluș la meciul final de pe Alba Blaj Arena din 2023.

Donațiile lor vor aduce zâmbete și bucurie în inimile copiilor din Blaj în preajma sărbătorilor de iarnă.

Volei Alba Blaj îndeamnă suporterii să aducă jucării de pluș la meciul de miercuri

“Pe 19 decembrie 2018, la Sibiu, într-un meci din „optimile” Cupei CEV, am realizat prima campanie de strângere de jucării de pluș pentru copiii din Blaj, un moment special și emoționant!

Citește și: Moții își plâng maestrul! Profesorul Gheorghe Bădău, cunoscut drept “Omul orchestră” al Munților Apuseni, a trecut în neființă

Astăzi vă invităm să retrăim acele clipe frumoase! Ne dorim inaugurarea unei tradiții prin care, în fiecare an, la ultimul meci de pe teren propriu, să intrăm în rolul lui „Moș Crăciun” și să aducem bucurii de Sărbători!

La ultimul joc al anului în Alba Blaj Arena, vă invităm la sală însoțiți de una sau multe jucării de pluș, pe care le vom colecta înaintea meciului cu CSO Voluntari, programat la ora 18:00!

Jucăriile de pluș colectate vor fi oferite de CSM Volei Alba Blaj, de Crăciun, copiilor din centrele sociale și din grădinițele Blajului!

Citește și: Spectacole caritabile la Sebeș pentru tratamentul Carolinei, o elevă de clasa a șasea grav bolnavă. Când au loc

Vino cu plușul la meci și fă o bucurie copiilor din centrele sociale și din grădinițele Blajului!”, au transmis reprezentanții Volei Alba Blaj pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut