luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCoșurile de fum necurățate, un pericol major în sezonul rece! Recomandări ISU...

Coșurile de fum necurățate, un pericol major în sezonul rece! Recomandări ISU Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Pompierii ISU Alba avertizează cu privire la pericolul coșurilor de fum necurățate sau izolate necorespunzător, subliniind că acestea pot fi o cauză majoră de incendiu în locuințe.

Pompierii de la ISU Alba au emis recomandări esențiale privind prevenirea incendiilor, evidențiind importanța curățării periodice a coșurilor de fum și izolarea acestora față de materialele inflamabile pentru a evita incendiile.

Coșurile de fum necurățate, un pericol major în sezonul rece

Citește și: FOTO Obiceiul colindatului continuă! Membrii ASCOR Alba Iulia au luat parte la „Seara de colinde” organizată de Primăria comunei Câlnic

“Una dintre principalele cauze de incendiu la locuințe în sezonul rece, este reprezentată de coșul de fum necurățat, izolat necorespunzător față de materialele combustibile!

Astfel, dorim să vă reamintim câteva măsuri de bază:

  • Curățarea periodică elimină depunerea de funingine care se poate aprinde sau poate obtura evacuarea fumului.
  • Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale acoperișului (grinzi, astereală și alte asemenea).
  • Verifică dacă coșul de fum prezintă fisuri care să permită scânteilor, gazelor fierbinți să incendieze materialele combustibile.

Citește și: FOTO Tradiție de Crăciun, dusă mai departe de 17 ani, la Sebeș: Tinerii vând turtă dulce și donează banii pentru cei nevoiași

  • Cere ajutorul personalului specializat pentru instalare, verificare și întreținere.”, au transmis reprezentanții ISU Alba pe pagina de Facebook.
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut