marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteInovație în energie la Târgul Alba Green Energy: Celule fotovoltaice inserate în...

Inovație în energie la Târgul Alba Green Energy: Celule fotovoltaice inserate în folie flexibilă, în premieră în România

Date:

Știri relevante

spot_img

Primăria Municipiului Alba Iulia demonstrează un angajament ferm față de un viitor energetic sustenabil prin prezentarea la Târgul Alba Green Energy a unei inovații remarcabile: celule fotovoltaice integrate în folie flexibilă, o premieră în România.

“Primăria Municipiului Alba Iulia își arată angajamentul față de viitorul energetic sustenabil!

Celule fotovoltaice inserate în folie flexibilă, în premieră în România

Participăm la Târgul Alba Green Energy, organizat de Agenția Locală a Energiei Alba, cu un produs în premieră în România – celule fotovoltaice inserate în folie flexibilă. Această inovație reprezintă o oportunitate extraordinară de a promova energia curată și de a contribui la reducerea amprentei noastre de carbon.

Citește și: Controale riguroase ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: 157 de abateri sancționate cu amenzi de peste 30.000 lei

Alba Iulia își propune să fie lider în adoptarea tehnologiilor verzi pentru un mediu mai sănătos și un viitor mai bun pentru comunitatea noastră. Să construim împreună un viitor mai durabil.”, au transmis reprezentanții municipiului pe pagina de Facebook.

“Un viitor bun fără energie verde nu este posibil! Încă o dată, echipa Primăriei dă dovadă de inițiativă și implicare, iar rezultatele Alba Iuliei în acest domeniu vorbesc de la sine”, a scris primarul Gabriel Pleșa.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut