luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuOcna MureșCopiii de la așezământul social din Ocna Mureș, premianți la un concurs...

Copiii de la așezământul social din Ocna Mureș, premianți la un concurs interdisciplinar. Au primit note foarte bune

Date:

Știri relevante

spot_img

Copiii de la așezământul social din Ocna Mureș, premianți la un concurs interdisciplinar. Au primit note foarte bune.

Rezultate merituoase obținute la un concurs interdisciplinar, desfășurat în luna noiembrie, de către copiii ocrotiți la Așezământului social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș.

Copiii de la așezământul social din Ocna Mureș, premianți la un concurs interdisciplinar

„Copiii din cadrul Așezământului social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș au participat, în luna noiembrie 2023, la concursul interdisciplinar „Academia Junior”, organizat de Editura Smart Edu Publishing din București.

Tema pe care au abordat-o a avut rolul de a evalua cunoștințele de bază pe care copiii le-au dobândit până în acest moment. Concursul s-a adresat copiilor din învățământul preșcolar și elevilor din ciclul primar.

Citește și: Spiritul Crăciunului prinde viață în Alba! Copiii pot trimite scrisori către Moș Crăciun prin Poșta Română, iar acesta le va răspunde

Subiectele s-au structurat sub formă de test grilă, în caiete format A4 color, iar temele abordate sunt conform cu programa școlară în vigoare.

Doamnele educatoare Anghel Doina, Cristina Morovan și Geta Huiculescu, având rolul de evaluatori, au primit baremele de la organizator, iar în urma evaluării cunoștințelor, doamna Liana Stoica, directorul Casei de cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș, a înmânat medaliile și diplomele de merit (locurile I, II și III), două diplome de excelență si trofeul „Academia Junior”.

Rezultatele au fost peste așteptări, astfel că numeroși copii au primit note foarte bune la evaluare, iar fericirea li s-a putut citi pe chipuri.

Îi felicităm pe toți tinerii învățăcei pentru munca depusă și îi îndemnăm să participe la cât mai multe concursuri de acest gen.

Totodată, educatorilor le dorim sănătate, putere și răbdare în această muncă nobilă de formare a viitoarelor caractere puternice.

Filiala Filantropia Ortodoxă din Ocna Mureş a luat fiinţă în anul 2003 şi oferă servicii sociale unui număr de 74 de copii prin cele cinci servicii sociale licențiate: Casa de Tip Familial și Centrele de zi din Ocna Mureș și Războieni.

Tinerii beneficiari sunt sprijiniţi pentru a nu abandona şcoala, pentru a-şi îmbunătăți rezultatele şcolare şi a-şi forma principii şi conduite morale de viaţă.

De asemenea, în tot acest timp funcționează și un serviciu de îngrijire la domiciliu pentru persoanele adulte cu dizabilități, în care sunt sprijinite 10 persoane.

Citește și: FOTO Copiii de la centrul “Rița Gărgărița”, sărbătoriți la teatrul din Alba Iulia. Masă festivă, cadouri și spectacol de teatru pentru cei mici

De asemenea, de la 1 decembrie 2023, funcționează și Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din Ocna Mureș, unde în prezent ocrotim 22 de beneficiari”, a transmis Raluca Orga, coordonatorul Așezământului social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut